Nyheder‎ > ‎

Overlevering af området fra Brabrand boligforening

indsendt 1. feb. 2014 03.57 af Info Ingerslevvej
Der er blevet arbejdet intenst på at få overleveringen færdiggjort henover efteråret, men vi er ikke færdige endnu.
Bestyrelsen har forberedt sig ved at gå to ture i området og har taget en masse billeder af skæve fliser, huller i asfalt osv.
Samtidig så må bestyrelsens medlemmer erkende, at vi ikke har ret meget forstand på hvad normale standarter for asfaltbelægnings tykkelse, fliserne hældning osv. Derfor har vi indkøbt ekspert hjælp fra et rådgivende ingennør firma, der har bistået os med forhandlingerne med Brabrand boligforening.
I november måned havde vi et møde med  den rådgivende ingennør som Brabrand boligforening har hyret til opgaven omkring overleveringen. Til mødet deltog udover repræsentanter fra bestyrelsen, vores egen rådgivende ingennør og en repræsentanten fra Econ, dem der har lavet flise og asfalt arbejdet.
Efter at have gået en tur, hvor repræsentanten fra Econ kun var med den første 1/3 del af turen, satte vi os indenfor for at diskutere omfanget af skader og ændringer der skulle laves.
Her var det godt at vi havde hyret vores egen ingennør med, da han kunne hjælpe os med at  forklare hvilke standarter der skulle være overholdt for at vi skulle sige ja til en overlevering.
Mødet endte med at vi sagde nej til at underskrive en denlige overlevering. Vi har sagt ja til at få jorden overdraget, men ikke alle vejene, fliserne og beplantninger osv.
Vi har forlangt, at vi vil have (på skrift) Brabrand boligforenings vurdering af de fejl og mangler vi har påpeget og hvordan, hvornår og i hvilken standart de vil udbedre fejlene og manglerne.
Vi har bedt om et møde med boligforeningen, men vi har indtil videre kun fået noget skrifteligt materiale tilbage omkring hvornår, hvordan og i hvilken standart de vil udbedre fejlene og manglerne.
Dette vil bestyrelsen diskutere på et bestyrelsesmøde i februar måned og derefter vender vi til bage til boligforeningen med et svar
 
På bestyrelsens vegne
 
Mvh
 
Michel Larsen, Formand
Comments